Vrhunski

Komarniki Akrol

Z VAMI ŽE VEČ KOT 25 LET

Estetika in vrhunska kvaliteta v enem. Moderne zunanje žaluzije za bivanje v lepšem, prijetnejšem in sodobnejšem okolju.

Najboljša rešitev za vaše potrebe so naše zunanje žaluzije Akrol

Prava izbira za zračen prostor brez mrčesa!

Komarniki vam zagotavljajo odlično zaščito pred mrčesom.

Zdravju neškodljivi (v nasprotju z običajnimi sredstvi proti mrčesu npr: spreji).

Komarniki vam omogočajo enostavno zračenje prostora, brez vstopa mrčesa.

Komarniki Akrol
Zračen prostor brez mrčesa!

Komarniki so zadnjih nekaj let zelo iskan produkt. Seveda poznamo več različnih tipov vrst komarnikov. Kakšnega izberemo, je predvsem odvisno od namena uporabe.

Potreba po uporabi komarnikov se je sprva povečala sprva kot t.i.modne muhe, sedaj pa dejansko zaradi vse večjega števila mrčesa muh in komarjev ne samo skozi topla letna obdobja, temveč tudi v jesenskem in poznem zimskem obdobju. Če so komarniki sestavljeni iz dobrih materialov, aluminijastih okvirjev in z čim manj plastičnih komponent, so veliko bolj vzdržljivi. Tudi debelina samega alu profila komarnika vpliva na kakovost in stabilnost. V kolikor je komarnik na robovih spojen s kovinskimi kotniki in ne plastičnimi, je veliko kvalitetnejši. Mreže pri komarnikih so iz pvc uv stabilnih steklenih vlaken. Visoke kakovosti, kar podaljša življenjsko dobo.

Zakaj Komarniki Akrol

Komarniki Akrol veljajo za zanesljivo in dolgotrajno rešitev proti mrčesu. Priskrbite si miren spanec brez nadležnega brenčanja in pikov. Ne kupujte draga, zdravju škodljiva sredstva proti mrčesu, temveč si omislite komarnike Akrol, ki vam bodo poleg zaščite proti mrčesu omogočili tudi prezračevanje prostora.

Antialergijska mreža bo vaš prostor dodatno zaščitila pred cvetnim pelodom, zato so izjemno priporočljivi tudi za alergike.

Montaža in čiščenje sta za uporabnike izjemno enostavna.

0899055E-B9F7-4A5B-99A1-D08CD53D95EC

Enostavna uporaba

Praktično, ko se odločimo za nakup komarnika, ki je prave kakovosti, je to dokončen nakup …

Namen uporabe

Glede namena uporabe in priročnosti so za vrata zelo primerno plise komarniki, saj nam ne jemlje …

32ED5787-BEF6-48FB-A890-7E0B5C84D5C5

Kombinirani komarniki

Sistemi rolet imajo tudi lahko rolo komarnik že integriran, tako da ni potrebno …

Rolo komarniki - na poteg

Komarniki na poteg so iz UV stabilizirane mreže s steklenimi vlakni. V rolo omarici se komarniki navijajo po posebnih vodilih, v katere je vstavljena ščetka. Rolo komarniki se lahko namestijo na površino zidu ali na okenski okvir. Barvno jih lahko prilagodimo željam po RAL lestvici. Lahko so samostojni ali integrirani v roletno omarico.

Vrata komarniki - na tečaj

Vrata komarniki so sestavljeni iz barvnih alu profilov v katere je z gumirano cevjo vpeta UV stabilna mreža iz steklenih vlaken. V višini odpiranja vrat je med obema vzdolžnima profiloma vpet prečni profil z ročko, ki pri odpiranju preprečuje stik in s tem poškodbo mreže.

Vrata komarniki - drsna

Drsni komarniki so primereni za drsni sistem vrat in panoramske stene. Drsni del vrat ima lahko enojna, dvojna ali trojna drsna krila. Prečno na drsnem krilu je lahko nameščena prečka, kar omogoča boljšo stabilnost drsnega krila zlasti pri večji širini vrat. Lahko jih namestimo tudi na že obstoječo roleto ali zunanjo Krpan žaluzijo.

Plise komarniki

Mreža komarnika je iz UV steklenih vleken in je nagubana kot plise. Vrata plise komarnika so primerna za ožje odprtine, kot tudi za panoramske stene. Plise komarniki imajo prednost v tem, da imajo izjemno nizek prag prehoda, kar nam omogoča brezskrben korak. Možno jih je montirati tudi na okno, zlasti tam, kjer ni prostora za klasičen rolo komarnik.

Fiksni komarniki

Sestavljeni so iz plastificirane mreže iz steklenih vlaken, ki so skoraj nevidna. Mreža je pritrjena na barvne aluminijaste profile. Fiksni komarniki so odporni na zunanje vremenske vplive in minimalno zmanjša pretok zraka in imajo klipsni sistem za enostavno snemanje.

Komarniki AKROL so zanesljiva zaščita pred nezaželenimi insekti. Komarnike lahko enostavno namestimo na okna ali vrata, ki nas ščitijo. Komarniki imajo prednost v zelo enostavnem rokovanju in vzdrževanju. Komarniki so v primerjavi z ostalimi senčili ugodnejši, s tem so komarniki dostopni vsakomur, ki želi kvalitetno in ugodno zaščito pred insekti.

NAŠE REFERENCE

Komarniki Akrol

Poglejte si nekaj naših referenčnih
rešitev za Komarnike Akrol

Stopite v stik z nami!

Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte.
Z veseljem vam bomo pomagali.

Prednosti

Zakaj izbrati Komarnike Akrol

Miren spanec 

brez nadležnega brečanja

Brez kupovanja 

škodljivih sredstev proti mrčesu

Zanesliva in dolgotrajna

zaščita proti mrčesu

Rešitev

ki je prilagojena izivom našega časa

Prezračevanje prostorov 

brez vdora mrčesa

Enostavna montaža

in čiščenje

Navodila za izmero senčil

V primeru naše montaže, se bo pri Vas oglasil naš tehnik, ki bo izmeril vse
potrebno, pri enostavnejših senčilih, ki jih želeli montirati sami, pa velja:

Korak 1

Izmerite najprej širino okna in šele nato višino

Pri merjenju dimenzij okna, na katerega želimo namestiti notranjo žaluzijo, najprej izmerite širino okna in nato višino.

Korak 2

Okno vedno premerite na treh nivojih

Zaželeno je, da se okno premeri na treh nivojih: zgoraj, spodaj in na sredini okna. Najmanjša izmerjena mera je prava.