Specialisti za

servis vaših
senčil!

Zavedamo se pomembnosti vašega nakupa, zato vam zagotavljamo tudi vse potrebne poprodajne storitve, kamor sodita hiter servis in rezervne dele senčil.

Celovito rešitev pri nakupu senčil

Lasten servis senčil

Z namenom 100% nadzora nad kvaliteto izdelkov in montaže, pri Akrolu nimamo podizvajalcev, ampak vse delo opravimo sami. Tako je pri montaži vedno prisoten tudi direktor podjetja, ki je velikokrat prisoten tudi pri servisu senčil. Tako bodo vaš morebitni servis senčil opravljali ljudje, ki so senčila tudi montirala in najbolje poznajo izdelke.

Servis za vse vrste senčil.

Zanesljiv servis rolet, žaluzij, komarnikov, tend. Popravimo lahko komplet izdelek ali pa samo posamezen sklop izdelka. Servisiramo lahko izdelke različnih proizvajalcev.

Servis tudi za starejše tipe senčil.

Imamo znanja in izkušnje, da lahko zagotovimo strokoven servis tudi za starejše tipe senčil.

Potrebujete servis senčil?

Za nam pišete info@akrol.si ali nas pokličete na 041/798-122.

Rezervni deli senčil

Rolete, komarniki, plise senčila, zunanje žaluzije in ostala senčila potrebujejo tudi rezervne dele. Na voljo imamo rezervne dele za različne tipe rolet. Če se vam je pokvarilo navijalo, ali strgal trak, se lahko prek kontaktne strani obrnete na nas, poiskali bomo primeren nadomestni del in ga po potrebi zmontirali / popravili vaša senčila.

Rezervni deli senčil preverjene kakovosti

Rezervni deli senčil prihajajo iz naše proizvodnje (izjemoma so dobavljeni s strani priznanih dobaviteljev) in zagotavljajo visoko zanesljivost.

Delamo s srcem

Z leti smo imeli veliko spememb, nekaj pa je ostalo vsa leta enako – Želimo delati dobro, pošteno in s srcem! Naša »majhnost« je hkrati naša največja prednost, saj nam omogoča nadzor nad vsako stranko, točno vemo, kako in kaj smo ta naredili in lahko zadeve izjemno hitro uredimo.

Akrol

Tu smo ko nas
najbolj potrebujete!

Stopite v stik z nami!

Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte.
Z veseljem vam bomo pomagali.

Navodila za izmero senčil

V primeru naše montaže, se bo pri Vas oglasil naš tehnik, ki bo izmeril vse
potrebno, pri enostavnejših senčilih, ki jih želeli montirati sami, pa velja:

Korak 1

Izmerite najprej širino okna in šele nato višino

Pri merjenju dimenzij okna, na katerega želimo namestiti notranjo žaluzijo, najprej izmerite širino okna in nato višino.

Korak 2

Okno vedno premerite na treh nivojih

Zaželeno je, da se okno premeri na treh nivojih: zgoraj, spodaj in na sredini okna. Najmanjša izmerjena mera je prava.